Lacustris

Nijmeegse Studenten Schaats- en Skeelervereniging

Open Podium


!!! ACTS GEZOCHT !!!


Dat wij Lacustrianen sterren zijn op het ijs, is natuurlijk allang bekend. Maar onze talenten beperken zich niet tot schaatsen, in ieder van ons schuilt wel een Glennis Grace, Hans Kazan of Jochem Myjer.

Het enige wat deze talenten nodig hebben is wat exposure, een podium om zich te laten zien. En laat dat nou net zijn wat de Lustrumcommissie jullie gaat bieden!


In de avond van woensdag 3 april organiseren wij namelijk het Open Podium in Café Trianon (Berg en Dalseweg 33).

En met open bedoelen we ook echt open: alle soorten acts zijn welkom! Of je nou een half uur lang de longen uit je lijf wilt zingen, of in 5 seconden wilt laten zien hoe je met je tong bij je neus kan. En ja, ook als je talent ligt in het bekijken van andermans talent zien we je graag terug in Café Trianon. Een talentenshow kan immers niet zonder enthousiast publiek.

En nu komt het mooiste van alles: voor zowel deelnemers als publiek is het evenement GRATIS!


Het enige wat nu nog nodig is, zijn de acts! De eerste act staat al vast, want op deze mooie avond mogen jullie weer gaan genieten van een optreden van de enige echte Lacustrumband. Wil jij ook schitteren op het podium? Meld je act dan snel aan via een mailtje naar lustrum@lacustris.nl. Vermeld hierbij wat je wilt gaan doen en hoe lang je denkt dat dit gaat duren.

Kom je alleen voor publiek spelen? Aanmelden is dan niet nodig. Maar zorg wel dat je er op tijd bent, zodat je geen enkele act misloopt!