Lacustris

Nijmeegse Studenten Schaats- en Skeelervereniging

SponsorsDuosport heeft al heel lang een nauwe band met Lacustris, natuurlijk omdat beide organisaties vol schaatsfanatici zitten. Duosport is al vele jaren actief op het ijs van het Triavium. Lacustris heeft zelfs in de boekhouding van Duosport "crediteurnummer 2", wat betekent dat het een van de eerste organisaties is, waaraan Duosport een bedrag aan heeft overgemaakt. Bovendien staat de deur van Duosport altijd open als Lacustrianen hun schaatskwaliteiten willen aanwenden om instructeur te worden! Dit hebben al velen gedaan, tot grote tevredenheid van zowel Duosport als Lacustris.
Brun Schaats- en Skeelersport is de specialist voor schaats- en skeelerattributen en is hierin al meer dan dertig jaar actief. De winkel is gevestigd in Heumen en hier kan je terecht voor advies op maat voor je nieuwe schaatsen of skeelers. Daarnaast biedt Brun ook tweedehandsmateriaal aan, dit is voor studenten natuurlijk altijd interessant. Cafe Maxim is het café waar de maandelijkse borrel van Lacustris plaatsvindt. Het is gevestigd in de gezellige wijk Bottendaal, een prima plek om gezellig een drankje te doen met vrienden. Lacustris is er dan ook elke derde woensdag van de maand te vinden, maar ook buiten deze gezellige borrels om ontvangt Café Maxim je graag een keer voor een speciaalbiertje.
Bascafé is al jarenlang een gezellig café in Nijmegen waar regelmatig leuke feestjes georganiseerd worden. Lacustris nodigt hier zelf ook een aantal keer per jaar schaatsers en studenten uit om samen een feestje te komen vieren. Buiten deze feestjes staat de deur van het Bascafé ook open om te komen genieten van een drankje!
Website: De Waagh