Lacustris

Nijmeegse Studenten Schaats- en Skeelervereniging

Diesreceptie 29 september

Beste (oud) Lacustriaan, 

De afgelopen maanden zijn wij als lustrumcommissie het archief in gedoken en hebben we zoveel mogelijk mailadressen verzameld van de afgelopen jaren. Naar al deze adressen versturen we deze uitnodiging, maar mocht je nog oud Lacustrianen kennen die deze uitnodiging niet hebben ontvangen, wees zo vrij om deze te delen. 

Over minder dan twee maanden is het zover, op 29 september 2018 bestaat onze vereniging 25 jaar. Dit willen wij graag vieren met onze (oud) leden. Om deze reden organiseert de Lustrumcommissie op 29 september een Diesreceptie (borrel). Via deze mail willen we je hiervoor uitnodigen. De receptie start vanaf 20:30 uur bij de Waagh aan de Grote Markt in Nijmegen. Wij zorgen in het begin voor ontvangst met koffie, thee en wat lekkers maar verdere drankjes zijn voor eigen rekening. 

Wij hopen zoveel mogelijk (oud) Lacustrianen op deze avond te mogen zien. Om een indicatie te krijgen van de hoeveelheid mensen die we kunnen verwachten willen wij je vragen om je aan te melden via deze link: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfPQdoM85qNVf_dqDJKyUsRgAacbzI2TDpyboJWNt5CVqI_Kg/viewform?usp=sf_link 

Omdat het super leuk is om herinneringen op te halen willen wij je vragen als je komt een foto (uitgeprint) mee te nemen zodat we een grote wand kunnen maken met ieders herinneringen aan Lacustris van de afgelopen 25 jaar!

Wij hopen jullie allemaal te zien op 29 september, want wij hebben er al heel veel zin in. 

Met vriendelijke groet, 

De 5 e Lustrumcommissie der Nijmeegse Studenten Schaats- en Skeeler Vereniging Lacustris