Lacustris

Nijmeegse Studenten Schaats- en Skeelervereniging

NSSK Voetbal 2019

Stop je schaatsen in het vet, zet je fiets aan de kant en stop je skeeleren terug op de plek waar ze toch de hele winter al lagen. Het is namelijk tijd voor een hele andere sport, een sport waar schaatsers ook bijzonder goed in zijn, namelijk voetbal!


De grote eer is dit jaar aan N.S.S.S.V. Lacustris om dit mooie toernooi te organiseren. De enige kans in het jaar om te laten zien hoe goed je bent met ballen en te bewijzen dat ijs niet het enige is dat glijdt.


Even wat feiten op een rij:

Wanneer: 25 mei vanaf 12.30 tot laat in de nacht

Waar: Sportcentrum Nijmegen (Heyendaalseweg 141)

Wie: we spelen 6 tegen 6, dus het is handig als je minimaal 6 spelers in je team hebt zitten, meer mag natuurlijk altijd.

Programma: Eerst voetballen, dan BBQ'en, dan feesten en dan brak zijn, hopelijk houdt iedereen de goede volgorde aan, als je te vroeg piekt kan dit je duur komen te staan.


Wat valt er te winnen: de enige echte NSSK Voetbal Bokaal en natuurlijk de EER om dit prachtige toernooi volgend jaar te mogen organiseren, er staat dus veel op het spel.


Hoe meld je je team aan: via dit formulier. Vul dit formulier individueel in, zorg wel dat je hele team dezelfde teamnaam opgeeft.


Kosten: Doe je mee aan het toernooi maar kun je helaas niet bij de BBQ zijn, dan zijn de kosten €3,00. Kom je ook gezellig naar de BBQ dan zijn de totale kosten (toernooi en BBQ, zonder drankjes) €10,00.

Aanmelden en kosteloos afmelden voor de BBQ kan tot uiterlijk 18 mei.

Kosten worden via de automatische incasso van je eigen vereniging achteraf geïncasseerd.


Slaapplekken kunnen natuurlijk geregeld worden.


Voor vragen, opmerkingen en liefdesverklaringen kun je terecht bij lustrum@lacustris.nl